Beste Parochianen,

In de bloemen buurt van Terneuzen zijn een groot aantal woningen gesloopt. Wanneer U bent verhuisd en altijd het regioblad heeft ontvangen, wilt U dan uw nieuwe adres doorgeven aan het parochiebureau in Terneuzen onder telefoonnummer 0115-612327. U kunt dit ook schriftelijk doen naar het volgende adres: Albertingk Thijmstraat 2 3432CZ Terneuzen. Of via de email op bureau@eparochi.nl. U kunt ook even langskomen op het parochie bureau van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur, waar de parochiebureau medewerkers aanwezig zullen zijn. En als U dit leest en U weet iemand die daar gewoond heeft kunt U hen dan erop wijzen dat dit alles mogelijk is.Want niet iedereen heeft facebook en kijkt op de website van de eparochie.