Heropening Emmaüskerk dag 3

Zondag 10 september 2017 werd het heropening weekend afgesloten met een eucharistie viering waarin bisschop J.Liessen voorging.
Na de viering was er nog gelegenheid om de kerk en het parochiecentrum te bekijken.
Ook was er onder het genot van een drankje de mogelijkheid om een praatje te maken met andere parochianen.

Heropening Emmaüskerk dag 2

Deze dag was ook weer een gezellige dag met aanloop van bewoners uit de buurt.
Na het bezichtigen van de kerk en bijgebouwen genoten velen van een bakje koffie of thee en een verfrissing.

8 september j.l was het eindelijk zover:

De feestelijkheden omtrent de heropening van de Emmaüskerk konden beginnen!

Om half vier was er een woord van welkom door de heer H.Magermans, voorzitter van de parochiekern commissie noord.
Vervolgens een toespraak door de heer C.van Waes, vice-voorzitter van het kerkbestuur, gevolgd door een toespraak van de heer J.Begijn loco burgemeester van de gemeente Terneuzen.
Na een orgelspel van Mvr K.Wijnstra hield Pastoor W.Wiertz een toespraak en vond de heropening handeling plaats door het luiden van de kerkklokken.
Na het slotwoord van de heer H.Magermans konden de genodigden de kerk en het parochiecentrum bekijken.
En in de tent stond koffie, thee of fris klaar.
het was een geslaagde middag.